Hava Durumu

Serdar Kesimal: Bursaspor'a transfer oluyordum ancak...

2013-14 sezonunda Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Serdar Kesimal, "O dönemde Bursaspor'a transfer oluyordum. Ancak transferimi yatırdılar. Nedeni ise tam skandal. Başkan, Bursaspor'dan 'Serdar Kesimal'ı alırsanız, Serdar Aziz'i Galatasaray'a satmayacaksınız' diye yazılı belge istedi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Kesimal: Bursaspor'a transfer oluyordum ancak...

Fenerbahçe'den ve Akhisar Belediyespor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Serdar Kesimal, 2013-2014 sezonunda Bursaspor'a transferinin ilginç bir şekilde engellendiğini söyledi. Serdar o dönemle ilgili şunları söyledi: "Kadro dışı bıraktılar. 6 ay tek başıma çıktım. Basında paralı askerler var. Kulüp ne derse onu yazıyorlar. Benim ağzımdan, 'Paramı alır yatarım' demişim gibi haberler yaptılar. Semih Şentürk'le aynı dönemde kadro dışı kaldık. Bizi bir araya bile getirmediler. Psikolojik baskı yaptılar. Sonra affedildim ve devre arasında Bursaspor'a transferim vardı."

BUNU İSTEYEN AZİZ YILDIRIM

Serdar Kesimal şok sözlerine devam ederek, "Ama yatırdılar transferi. Nedeni ise tam skandal. Bursaspor'dan, 'Serdar Kesimal'ı alırsanız, Serdar Aziz'i Galatasaray'a satmayacaksınız' diye yazılı belge istediler. Bursa beni istiyor. Serdar Aziz'in de o dönemde Galatasaray'a gitme durumu var. Bursaspor da, Fenerbahçe'ye, 'Biz Serdar Aziz'i sezon sonuna kadar satmayacağız. Ama sezon sonu ne yapacağımıza biz karar veririz' diyor. Transferim bu yüzden yattı. Bunu isteyen Aziz Yıldırım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.