Hava Durumu

Serdar Kurtuluş ile anlaşma tamam

Serdar Kurtuluş'la Başkan Ali Ay sözleşmenin revize edilmesi konusunda el sıkıştı. Daha önce gündeme gelen fesih işlemi ortadan kalktı. Serdar Kurtuluş toplam 400 bin Euro alacağından feragat etti. Tecrübeli krampon 2019 haziranına kadar Bursaspor'un futbolcusu olarak kalacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2018 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2018 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Kurtuluş ile anlaşma tamam

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

GÖRÜŞMELER TIKANMIŞTI
Serdar Kurtuluş 2016-17 sezonunun başında yıllar sonra altyapısından yetiştiği Bursaspor'a geri dönmüştü. Hazırlık kampında iyi bir dönem geçiren, oynadığı maçlarda da takıma büyük katkı veren tecrübeli futbolcu yeniden A Milli Takım'a göz kırptığı günlerde beklenmedik bir sakatlık şoku yaşamıştı. 12 Kasım 2016'da U21 Takımı ile oynanılan hazırlık maçında futbol sahalarında görülebilecek en ağır sakatlıklardan birini yaşayan Serdar Kurtuluş sahalardan uzaklaşmak durumunda kalmıştı. Serdar geride kalan süreçte yurtdışında sayısız ameliyat geçirmiş, normal yaşama dönmek için büyük çaba sarf etmişti. Bursaspor'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Kurtuluş'la Başkan Ali Ay arasında sözleşmenin revize edilmesi konusunda uzun zamandır bir görüşme trafiği yaşanıyordu.

TECRÜBELERİNİ AKTARACAK
Taraflar arasında zaman zaman ipler gerilmiş, hatta kopma noktasına gelmişti. Ancak son yapılan toplantıda Ali Ay ile Serdar Kurtuluş anlaşmaya vardı. Bursaspor'dan 2016-17 sezonunda 700 bin, 2017-18 sezonunda 725 bin, 2018-19 sezonunda da 750 bin Euro alma hakkı bulunan Serdar Kurtuluş, toplam ulaşacağı rakamdan 400 bin Euro feragat etti. Bursaspor Serdar Kurtuluş'un geçmişteki tedavi masraflarını da karşılamayı taahhüt etti. Halen fizyoterapist eşliğinde tedavisini sürdüren ve sakatlığı ile ilgili rehabilite sürecini atlatmaya çalışan Serdar Kurtuluş yapılan anlaşmaya göre sözleşmesi bitene kadar Bursaspor'un futbolcusu olacak. Sahalara döndüğü takdirde yeniden forma giyecek. Oynamadığı süre içinde de takımı yalnız bırakmayacak ve tecrübelerini kadrodaki diğer oyunculara aktaracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.