Hava Durumu

Serdar Ortaç ve dansçısının sahnede sıcak dansı!

Bostancı konseri öncesinde "Evlendikten sonra dansçılarla yakın temas kurmamaya dikkat ediyorum" diyen Serdar Ortaç, sözünü 5 dakika tutabildi. Ortaç, sahnede bir dansçısıyla sarmaş dolaş dans etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2019 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2019 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Ortaç ve dansçısının sahnede sıcak dansı!

Serdar Ortaç önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıktı. Konserden önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, 'Eşiniz Chloe dansçı kadronuza karışıyor mu?'' sorusuna "Evlendikten sonra dansçılarla yakın temas kurmamaya dikkat ediyorum" cevabını verdi.

Bu sözlerin ardından sahneye çıkan Ortaç, kızıl saçlı bir dansçıyla sarmaş dolaş şarkı söyledi.

"DANSÇILARLA YAKIN TEMAS KURMAMAYA DİKKAT EDİYORUM"

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre; ekibindeki danşçılar hakkında konuşan Serdar Ortaç, "Ekibin en güzel kızı Ukraynalı. Chloe onu gördü, ses çıkarmadı. Ama 'Sahnede dans ederken dikkat edin, aşırıya kaçmayın. Sonra dedikodu çıkıyor, canımız sıkılıyor' diye uyardı. Evlendikten sonra dansçılarla yakın temas kurmamaya dikkat ediyorum." dedi. Bu sözlerin ardından sahneye çıkan Serdar Ortaç röportajda söylediği her şeyi 5 dakikada unuttu.

SARMAŞ DOLAŞ DANS ETTİ

Konserine 'Gıybet' şarkısıyla başlayan Serdar Ortaç'ın dans şovu büyük alkış aldı. Bunun üzerine popçu daha da coştu ve bir dansçısına sarılarak şarkı söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.