Hava Durumu

Seren Serengil'in annesi isyan etti!

İki kez mide ameliyatı olduktan sonra 46 kiloya kadar düşen ve dumping sendromu yaşayan Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2021 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seren Serengil'in annesi isyan etti!

Usta sanatçı Gönül Yazar, son günlerde sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil'in telefonlarına cevap vermemesi sonucu durumunu merak edip, annesi Nevin Teoman'a sordu.

Yazar, yeni yılın ilk gününde sosyal medya üzerinden Teoman'a, "Sevgili Nevin yılın ilk günü sağlık mutluluk dilerim. Seren'i çok severim bilirsin. Bana iyi haberini verin ki rahat edeyim. Dün onu izledim telefon açıyor, mesaj atıyorum ulaşamıyorum" mesajını yolladı.

"ÜZÜLÜYORUM AMA HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUM"

Nevin Serengil dostunun bu mesajına verdiği cevap ise şaşırttı. Kızının ikinci ameliyatından haberi olmadığını söyleyen Serengil, "Canım Gönülüm; biliyorsun mide ameliyatı olmuştu, gitmiş bir daha ameliyat olmuş. Sürekli kilo veriyor bu da tehlikeli. Su içmesi, vitamin alması gerekiyor, hiç laf dinlemiyor. Ben çok üzülüyorum ama hiçbir şey yapamıyorum" dedi.

"YAZA ÇIKAMAYABİLİRİM"

Geçtiğimiz yıllar iki kez ameliyat olan Serengil, o dönem 3,5 ayda 25 kilo vermişti. Seren Serengil'e doktorları 'geri dönüşüm ameliyatı' olması gerektiğini söyledi.

Serengil, 46 kiloya düştüğünü ve ameliyat olmazsa yaza sağ çıkamayabileceğini ifade etti.

DUMPING SENDROMU NEDİR?

Midenin bir bölümünün ya da tamamının alındığı ameliyatlar veya gastrik bypass operasyonu sonrası ortaya çıkabilen "Dumping Sendromu", midenin çok hızlı boşalması ile karakterize bir semptom olarak tanımlanabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.