Hava Durumu

Seren Serengil paylaştığı fotoğrafla alay konusu oldu!

Magazin camiasının son günlerde en çok konuştuğu isimlerin başında gelen Seren Serengil'in Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf alay konusu oldu. Takipçileri, Serengil'in fotoğrafındaki photoshop hilesini yakalayarak, "başarısız" yorumunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2021 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2021 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seren Serengil paylaştığı fotoğrafla alay konusu oldu!

Yaşadığı aşklar kadar magazinsel kavgalarıyla da bir türlü gündemden düşmeyen 49 yaşındaki Seren Serengil, Maldiv tatili sırasında çekildiği fotoğraflar üzerinden yaptığı oynamalar nedeniyle sosyal medyada alay konusu haline geldi.

SEVGİLİSİYLE MALDİVLER'E GİTTİ

Şimdilerde moral depolamaya çalışan Serengil, geçtiğimiz hafta sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile Maldivler'e gitti. 1.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından her anını takipçileriyle paylaşan 50 yaşındaki Seren Serengil, yeni çektirdiği fotoğrafları da sevenlerinin beğenisine sundu.

BAŞARISIZ PHOTSHOP'U SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Mayo ve ayakkabı üretimi yapmaya başlayan Serengil, kendi ürünlerinin mankenliğini yapıyor. Serengil, mayolu fotoğraflarını sosyal medya hesabı Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medya kullanıcıları, Serengil'in üzerindeki salıncağın ipinin bacağına girdiğini belirterek, photoshop işleminin başarısız olduğunu söyledi.

Serengil'in mayolu fotoğrafına yapılan photoshop gözlerden kaçmadı. Başarısız photoshop sosyal medyada dalga konusu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.