Hava Durumu

Serenay Sarıkaya'dan iskele pozu!

Yaz tatilini Ege sahillerinde geçiren Serenay Sarıkaya, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, son olarak iskelede verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2021 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2021 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serenay Sarıkaya'dan iskele pozu!

Hem özel hayatı hem sosyal medya paylaşımlarıyla adında söz ettiren Serenay Sarıkaya, tatil pozlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ve dijital platformda yayınlanacak olan bir projeyi kabul eden Sarıkaya, iskelede verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

"GÜZEL GÜN"

Instagram'da 9.1 milyon takipçisi olan Serenay Sarıkaya, paylaşımına; "Güzel gün" yazarak; güneş emojisi koydu. Oyuncunun paylaşımına; kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

MERVE DİZDAR'LA BULUŞTU

Ardından bir hikaye paylaşan Sarıkaya, Alice Müzikali'nde birlikte rol aldığı arkadaşı Merve Dizdar'la bir araya geldiklerini duyurdu. İkiliye Ayşe Barım ve Deniz Üşümüş eşlik etti.

"CANIM EGE'ME SEVGİMLE GELDİM"

Öte yandan güzel oyuncu, geçtiğimiz haftalarda da pembe bikinisiyle verdiği pozu, "Canım Kuzey Ege'me sevgimle geldim" diyerek yayınlamıştı.

"KALBİM BOŞ"

Geçtiğimiz günlerde Elle dergisine özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Serenay Sarıkaya, şu an kalbinin boş olduğunu söylemişti.

"İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim" yanıtını vermişti. "O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum" diyen 29 yaşındaki güzel, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim" açıklamasıyla dikkat çekti.

"TECRÜBESİ OLAN..."

Kendisinden 19 yaş büyük Cem Yılmaz'la birlikteliği geçtiğimiz aylarda sona eren Sarıkaya, "Arkadaşların neden senden yaşça büyük?" sorusunu da "Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz enerjili insanlara çekiliyorum" diye yanıt vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.