Hava Durumu

Serenay Sarıkaya iç çamaşırsız kıyafetiyle dikkat çekti

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler'deki bir kaş tasarım merkezinden çıkarken görüntülendi. İç çamaşırsız kıyafetiyle dikkat çeken oyuncu, fotoğraf çektirmek için yanına gelen hayranını da kırmadı. Oyuncu, Maraşlı dizisinde rol alacağı iddialarını yalanlarken yeni işi hakkında da konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serenay Sarıkaya iç çamaşırsız kıyafetiyle dikkat çekti

Başrolünde oynayacağı "Şahmeran" adlı dizi hakkında konuşan oyuncu Serenay Sarıkaya, "Hazırlıklar devam ediyor. Çekimler eylül ayında başlayacak. Rolüm sürpriz olsun. Reklam çekimlerim var bu sıralar. Tatilde yeterince dinlendim, çalışmak için döndüm" ifadelerini kullandı.

"MARAŞLI DİZİSİ İÇİN GÖRÜŞME OLMADI"

ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinin kadrosuna dahil olacağı yönünde haberler çıkan oyuncu bu konu hakkında da "Yok, öyle bir görüşme hiç olmadı" dedi. Serenay Sarıkaya, kullanmadığı kıyafetleri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlaması hakkındaki sorulara da şöyle yanıt verdi: "Evet, bağışladım ve 34 kız çocuğuna eğitim imkanı sağlandı. Bunun için çok mutluyum."

HAYRANINI KIRMADI

Serenay Sarıkaya, yanına gelip "Bugün benim doğum günüm, beraber fotoğraf çektirebilir miyiz?" diyen hayranını kırmayıp hemen aracından indi. 16 yaşına girdiğini söyleyen hayranına "Üşümüyor musun? Montunu al gel, ben seni beklerim" diyen oyuncu, genç kıza sarılarak poz verdi.

KIYAFETİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Kusursuz fiziğiyle her daim adından söz ettirmeyi başaran oyuncunun soğuk havaya aldırış etmeden tercih ettiği iç çamaşırsız kıyafeti de dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.