Hava Durumu

'Sergen Hoca'ya açık çek veririz'

kayserispor Başkan Yardımcısı Erhan Karacaoğlan, takımın çok iyi bir çıkış yakaladığını belirterek, "Sergen Hoca oynattığı futbolla lige renk kattı. Kayserispor maçını izleyen herkes keyif alıyor. Hocamıza açık çek veririz, sözleşmesini ne kadar isterse o kadar uzatabilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2017 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2017 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Sergen Hoca'ya açık çek veririz'

Ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kayserispor, özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray galibiyetlerinin ardından Beşiktaş deplasmanından da puanla dönerek, başarının tesadüf olmadığını gösterdi. Kayserispor Başkan Yardımcısı Erhan Karacaoğlan, İHA'ya yaptığı açıklamada Sergen Yalçın'ın kendileri için büyük bir şans, Türk futbolu için de çok önemli bir kazanç olduğunu belirterek, "Hocamızla çok önemli bir çıkış yakaladık. Kendisi başladığı işi bitirmek istiyor. Parayla pulla çok işi yok, bu işin manevi tarafından büyük haz alıyor. Kendisi istediği sürece Kayserispor'un başında olmasını isteriz" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın'ın, Erol Bedir'le yaptığı telefon konuşmasının ardından göreve başladığını belirten Karacaoğlan, "Sözleşme, para pul konularını konuşmadı bile. Gelip göreve başladı, hedefi doğrultusunda ilerliyor. Hocamıza açık çek veririz, sözleşmesini ne kadar isterse o kadar uzatabilir. Tamamıyla takıma konsantre olmuş durumda. Bunu da maçlardan sonraki açıklamalarından anlarsınız. Az ve öz konuşur. Az konuşup çok iş yapıyor. Sergen Hoca'mız Türk futbolu için büyük kazanç. Eğer idealleri varsa büyük takımlara gider ama gönlümüz bizimle şampiyonluk yaşamasından yana. Ertuğrul Hoca, Bursaspor'u şampiyon yaptı. Sergen Hoca, bizi neden şampiyon yapmasın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.