Hava Durumu

Sergen Yalçın, Ghezzal'in geldiği günü anlattı

Süper Lig'de nefes kesen sezonun sonunda Beşiktaş şampiyonluğa ulaştı. Kupayı 16. kez müzesine götüren siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, Rachid Ghezzal'in geldiği gün yaşanan bir diyaloğu anlattı. Tecrübeli hoca, "Ghezzal ilk geldiğinde menajeri Hakan Korkmaz'a benim nasıl biri olduğumu ve futbolculuğumu sormuş. 'Google'a bak anlarsın' demişler. O da merak edip açmış, eski maçlarımı izlemiş. Koşarak odama geldi, 'Müthiş ve lider bir oyuncuymuşsunuz' dedi" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sergen Yalçın, Ghezzal'in geldiği günü anlattı

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, şampiyonluğun kazanılmasında en önemli pay sahiplerinden olan Rachid Ghezzal'in geldiği gün yaşananları anlattı.

"KOŞARAK ODAMA GELDİ"

Sergen Yalçın, "Rachid Ghezzal ilk geldiğinde menajeri Hakan Korkmaz'a benim nasıl biri olduğumu ve futbolculuğumu sormuş. 'Google'a bak anlarsın' demişler. O da merak edip açmış, eski maçlarımı izlemiş. Koşarak odama geldi, "Müthiş ve lider bir oyuncuymuşsunuz, hakkınızda yanlış düşünmüştüm ama şimdi hayran oldum" dedi. Rachid'in eksikleri vardı, özel çalışma ile gidermeye çalıştık" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.