Hava Durumu

Sergen Yalçın: Hulk'u alalım diye yalvardım

Geride bıraktığımız 2020/21 sezonunu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, devre arası transfer döneminde Brezilyalı golcü Hulk'un transferi için yönetime yalvardığını ancak ekonomik gerekçeler sebebiyle yönetimin bu isteğini geri çevirdiğini açıkladı. -

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2021 23:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2021 23:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sergen Yalçın: Hulk'u alalım diye yalvardım

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, katıldığı bir televizyon programında ismi uzun süre Beşiktaş'la anılan Hulk ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın, "Ben devre arasında Hulk'u istedim, yalvardım. Ekonomisi de çok büyük değildi. Ama büyük dediler, karşına ekonomi çıkınca camianı korumak adına duruyorsun. Biz bu parayı ona ödeyemeyiz, lisans çıkaramayız, limitimiz yok denince ben ne yapayım? Alamadık" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlıların transferini sonuçlandıramadığı Hulk, bedelsiz olarak Atletico Mineiro'ya transfer olmuştu. Hulk, Atletico Mineiro'da şimdiye dek 16 maçta görev yaptı ve 11 gole doğrudan katkı (8 gol - 3 asist) sağladı. Hulk transferini gerçekleştiremeyen Beşiktaş, kiralık olarak Cenk Tosun'u kadrosuna katmıştı. Cenk Tosun ise yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla yalnızca 4 maçta forma giyebilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.