Hava Durumu

Sergen Yalçın sert çıktı! "Bakın ve utanın..."

Süper Lig'in 27. haftasında evinde Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Siyah-beyazlılarda ilk yarı ortaya konan futbol, teknik direktör Sergen Yalçın'ı adeta çıldırttı. Genç teknik adam karşılaşmanın ardından yapılan toplantıda futbolcularına sert sözlerle yüklendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2020 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2020 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sergen Yalçın sert çıktı! "Bakın ve utanın..."

Corona virüsü arası sonrası Süper Lig'de sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u konuk eden Beşiktaş, 2-1 mağlup olarak taraftarlarını üzdü.

Bu karşılaşmada etkisiz kalan siyah-beyazlı oyuncular, özellikle sosyal medyada da eleştiri yağmuruna tutuldular. Beşiktaş adına sahanın en iyisi ise Kanadalı futbolcu Atiba oldu.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'den daha fazla takımda kalmasını istediği Atiba, Antalyaspor maçında bir kez daha şov yaptı.

Kanadalı oyuncu, bu hafta Süper Lig'de rakiplerine en fazla çalım atan (7), rakip ceza sahasında topla en fazla buluşan (10) ve hücum bölgesinde en fazla pas yapan (36) oyuncu oldu.

Teknik patron Yalçın, maç görüntülerini izlettirdiği analiz toplantısında Atiba'nın istatistikleri üzerinde dururken, "Bu rakamlara bakın ve utanın" diyerek tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.