Hava Durumu

Sergen Yalçın: VAR'daki arkadaşlar çay içsin

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2021 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2021 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sergen Yalçın: VAR'daki arkadaşlar çay içsin

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Cenk cevabı

"Cenk için fazla bir şey söylemeye gerek yok. Giderken camiasına büyük maddi katkı yapmış bir oyuncu. İnşallah şimdi bize, sezon sonunda da milli takımımıza önemli bir katkı yapar. Son haftalarda çok net goller kaçırıyoruz. Biraz rahat davranıyor oyuncularımız. Daha erken bitebilecek bir maçtı. Rakiplerimizin kazandığı haftada, 3 puan çok önemliydi."

"VAR'daki arkadaşlar çay, kahve içsin, biz ligde ve kupada elenelim, böyle mi olsun?"

"Hakemlerle ilgili çok konuşuyormuşum, evet konuşuyorum. Lig ve Konya maçında verilmeyen penaltılara bakın, ondan sonra siz karar verin. VAR'daki arkadaşlar çay, kahve içsin, biz ligde ve kupada elenelim, böyle mi olsun? Böyle olmayacak!"

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalçın, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin bu haftayı kayıpsız geçtiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Tabii ki kazanmak istiyorduk. Ankara deplasmanları her zaman zordur. Hava şartlarına baktığınızda ikinci yarı elverişli bir hava yoktu. Kazanmak bugün önemliydi. Hem kupa hem lig iki ağır müsabaka oynayarak geldik. Oyuncularımız biraz yorgunlar. Ağır maçlar oynuyoruz. Çok mücadele ediyorlar, doğal olarak bazı performanslar değişiyor. İşler yolunda gittiği zaman mutlu oluyoruz. İşimize daha fazla sarılma ihtiyacı duyuyoruz. Hedefte olan üç takım var. Zevkli bir mücadele önümüzdeki haftalarda bizi bekliyor."

Oyuna sonradan girip 2 gol atan oyuncusu Cenk Tosun'u da öven Yalçın, "Cenk önemli bir oyuncu. Premier Lig'den geldi, kalitesi belli. Bugün onun için de iyi bir gün oldu. Camiasına dönüşünü iki golle taçlandırdı. O da önümüzdeki süreçte bize yardımcı olacak. Sezon sonu da önemli bir Avrupa Şampiyonası var. Elimizden geldiğince Cenk'i oraya da hazırlamaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.