Hava Durumu

Sergio Perez, Formula 1 için iddialı konuştu

Redbull'un yeni pilotu Sergio Perez, Formula 1'deki tecrübesine güveniyor. Meksikalı sürücü, "Deneyimim, takım arkadaşım Verstappen'i yenmek için büyük bir silah olacak" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2021 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2021 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sergio Perez, Formula 1 için iddialı konuştu

Formula 1 ekiplerinden Redbull'un yeni pilotu Sergio Perez, sezon öncesi oldukça iddialı...

Meksikalı sürücü, takım arkadaşı ile mücadelesinde güvendiği en önemli noktanın tecrübesi olduğuna inanıyor.

Perez, "Dürüst olmak gerekirse, sahip olduğum deneyim son derece büyük bir silah. Formula 1'de işler iyi gitmediğinde baskı sizi çok zorlar; ancak daha önce bunları yaşadığınızda, sadece doğru şeylere odaklanmanıza yardımcı olur." ifadelerini kullandı.

Sergio Perez, Verstappen ile yarışmanın zorluğundan korkmadığını da dile getirdi. Meksikalı pilot, "Max'in sıralama turlarında çok güçlü olacağını düşünüyorum. Bu yüzden sıralama turları, büyük bir kıyas noktası olacak. Bense yarış temposunda güçlüyüm. Yani bunun, araçtan maksimum verimi alabileceğimiz son derece iyi bir kadro olduğunu düşünüyorum." dedi.

Hedefini de açıklayan Perez, "Şampiyon olacak kadar iyi bir arabamız varsa, onu kazandığımdan emin olmak istiyorum. İkinci olabilecek bir aracımız varsa, o zaman mutlaka kazanmalıyız. Aracın potansiyelini fazlasıyla üst noktaya taşımalıyız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.