Hava Durumu

Seri devam etsin!

Lig'de oynadığı son 4 maçta 10 puan toplayan Bursaspor, yeni yılın ilk, ilkyarının da son karşılaşmasına bugün çıkacak. Yeşil Beyazlılar Ankara'da Keçiörengücü ile karşılaşacak. Timsah'ın başkentteki kritik mücadelesi saat 13.30'da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2021 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2021 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seri devam etsin!

TEK BERABERLİK İSTANBUL'DA

Bursaspor yeni yılın ilk, ligin ilk yarısının son maçına bugün çıkacak. Yeşil Beyazlılar deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak. Mustafa Er yönetimindeki Bursaspor son dört maçında yenilgi yüzü görmedi. Sadece deplasmanda İstanbulspor'la berabere kalan Yeşil Beyazlılar çıkış trendini başkent deplasmanında da sürdürme amacında.

GOLCÜSÜ OYNAMAYACAK

İki takım arasında Aktepe Stadı'ndaki kritik randevuda Bursaspor'un genç golcüsü Ali Akman kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Karşılaşmayı Murat Erdoğan yönetecek. Maç TRT Spor ve BeIN Sport Max1'den erkanlara gelecek. Bursaspor ligin en az gol yiyen rakibi karşısında galip gelerek ilk yarıyı puanla kapatma amacında.

ALİ YOK, ÇAĞATAY İLK11'DE

Bursaspor'da Ali Akman geçen hafta Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Takımın en skorer oyuncusu durumundaki Ali Akman'ın yerine teknik direktör Mustafa Er bir diğer golcü oyuncu Batuhan Kör'ü santrfor olarak sahaya sürmeyi planlıyor. Batuhan'ın boşalttığı sağ kanatta ise Çağatay Yılmaz ilk 11'de forma giyecek. Genç futbolcu bu sezon ilk kez bir lig maçında ilk 11'de mücadeleye başlayacak.

MAÇI, ERDOĞAN YÖNETECEK

Bursaspor'la Keçiörengücü arasındaki maçı Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan Yeşil Beyazlı takımın bundan önce iki maçında düdük çaldı. Bursaspor bu maçlarda birer galibiyet ve yenilgi elde etti. Keçiörengücü Murat Erdoğan'ın yönettiği iki maçtan da üç puanla ayrıldı.

KART SINIRINDA 4 İSİM VAR

Bursaspor'da Keçiörengücü maçı öncesi kart sınırında 4 futbolcu var. Burak Kapacak, Emirhan Aydoğan, Ramazan Keskin ve Özer Hurmacı zorlu mücadelede kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

BURSASPOR İLK 11'LER

Ataberk Dadakdeniz
İsmail Çokçalış
Cüneyt Köz
Furkan Emre Ünver
Onur Atasayar
Burak Altıparmak
Emirhan Aydoğan
Özer Hurmacı
Çağatay Yılmaz
Burak Kapacak
Batuhan Kör
Teknik Direktör: Mustafa Er

KEÇİÖRENGÜCÜ İLK 11'LER
Metin Uçar
Samet Akaydın
Abdulkadir Korkut
Soner Gönül
Mert Kula
Burak Aydın
İrfan Akgün
Uğur Utlu
Arb Manaj
Barış Alper
Cem Ekinci
Teknik Direktör: Hamdi Yılmaz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.