Hava Durumu

Servet Yardımcı: Takdir edilen bir Milli takımımız var

Türkiye-İtalya maçı öncesi TRT SPOR'a konuşan Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, "Milli takımımız bu ülkenin gurur kaynağı. Çok merak edilen ve takdir edilen bir Milli takımımız var." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 22:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 22:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Servet Yardımcı: Takdir edilen bir Milli takımımız var

TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın açıklamalarından satır başları...

"Açılış maçını oynamamız mutluluk verici. Milli takımımız bu ülkenin gurur kaynağı. Çok merak edilen ve takdir edilen bir Milli takımımız var. Sürpriz takım olarak değerlendiriliyoruz ama bana göre sürpriz olarak değerlendirilmemesi lazım. Gerçekten çok iyi bir jenerasyonumuz var. Deneyimli, takımımızı çok güzel harmanlayan bir hocamız var. Hayırlısıyla, inşallah alnımızın akıyla bu akşam istediğimiz sonucu alacağız."

"2023'ü aldık, resmi olarak UEFA Yönetim Kurulu onaylayacak"

"UEFA, Manchester City-Chelsea maçının seyircili oynanması kararını verdi. Karşılığında maç Porto'ya alındı. UEFA da bu sonucun çıkmasına çok üzüldü. Süper Kupa teklif edildi. 2023'te, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve TFF'nin 100. yılında Şampiyonlar Ligi finali teklif edildi. 2023'ü aldık, resmi olarak UEFA Yönetim Kurulu onaylayacak. Süper Kupa yerine de başka etkinlikler istedik. Ülkemiz için daha hayırlı bir durum olacağını düşünüyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.