Hava Durumu

Ses kısıklığı şikayetiyle gitti, bakın ne çıktı

Konya'da ses kısıklığı nedeniyle hastaneye giden Mehmet Yıldız, yedi ayda ortaya çıkan gırtlak, cilt ve akciğer kanserlerinden erken teşhis sayesinde kurtularak yaşama tutundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ses kısıklığı şikayetiyle gitti, bakın ne çıktı
Konya'da ses kısıklığı nedeniyle hastaneye giden Mehmet Yıldız, yedi ayda ortaya çıkan gırtlak, cilt ve akciğer kanserinden erken teşhis sayesinde kurtuldu.

GIRTLAK, CİLT VE AKCİĞER KANSERİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Yıldız (53), ses kısıklığı nedeniyle gittiği Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde yedi ay içinde sigaraya bağlı gırtlak, cilt ve akciğer kanseriolduğunu öğrendi.

Dört operasyon geçiren ve erken teşhis sayesinde yaşama tutunan Yıldız, boğazında açılan delikten nefes alıyor. Nefes borusunda biriken balgam aspiratörle temizlenen, hayatta kaldığı için haline şükreden Yıldız, sağlığını bozan sigaradan uzak durulması konusunda çevresindekilere uyarılarda bulundu.

"ŞAKA GİBİ, ART ARDA KANSER OLDUĞUMU ÖĞRENDİM"

Yıldız,  yaptığı açıklamada, yaklaşık 40 yıl içtiği sigarının hayatını altüst ettiğini söyledi.  Yedi ay önce ses kısıklığı nedeniyle gittiği hastaneden bir daha çıkamadığını dile getiren Yıldız, "sanki şaka gibi art arda kanser olduğunu öğrendiğini, kendisini ameliyatmasasında bulduğunu" ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.