Hava Durumu

Sessiz ve derinden

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Side kampının ilk antrenmanındaki tavrıyla gelecek için ince mesajlar verdi. Düşünceli ve takımı tanımaya çalışan görüntüsüyle dikkat çeken genç teknik adam, oyuncularına da güven aşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2020 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2020 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sessiz ve derinden

Yeşil Beyazlılar Side'de güç depoluyor, İbrahim Üzülmez oyuncuları hakkında bilgi topluyor.

GÖZÜNÜ TAKIMDAN AYIRMADI

Ligin ikinci yarısı hazırlıklarına Süper Lig hedefiyle başlayan Bursaspor Side'deki ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yeni sezona günde çift antrenmanla hazırlanan Yeşil Beyazlılar'da genç teknik adamın durgun, düşünceli ve takımı tanımaya çalışan görüntüsü dikkat çekti. Takıma yaptığı konuşmanın dışında antrenmanda tamamen bireysel hareket eden Üzülmez, gözlerini bir an oyuncularından ayırmadı. Üzülmez'in bir ara futbol topunun üzerine oturarak futbolcularını izlemesi gözlerden kaçmadı.

OYUNCULARA GÜVEN AŞILADI

Sabah antrenmanını planlanan saatten 15 dakika önce başlatan Üzülmez oyuncularına kısa ancak etkili bir konuşma yaptı. Üzülmez, "Kampta birbirimizi iyi tanıma fırsatımız olacak. Ligde nasıl az hata yaparız bunun üzerinde duracağız. Biz az hata yaparken rakiplerimizi de hataya zorlayacağız. Çalışmaktan korkmayın. Öğreneceğiniz şeyler çok önemli. Aramızdan ayrılan arkadaşlar oldu. Belki yenileri de gelecek. Biz iyi bir takım olarak sezon sonunda Süper Lig hedefimize nasıl ulaşırız bunun üzerinde duracağız. Sizlere güveniyorum" dedi.

KAPTANLARDAN DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Bursaspor'un iki kaptanı Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı dün takımın koşu antrenmanını birlikte yaptı. İki futbolcu koşu sı-rasında uzun sohbet etme imkanı elde ederken, ligin ikinci yarısında saha içinde neler yapabiliriz şeklinde kendi aralarında görüş alışverişinde bulundu.

GÖZLER DERECELERDE

Bursaspor'un dünkü sabah antrenmanında oyuncuların koşu mesafeleri ve sağlık verileriyle ilgili detaylı bir analiz yapıldı. Oyuncular antrenmanda yaptıkları her hareketten sonra bu verilerin toplandığı tabletten kendi durumlarını kontrol etti. Teknik direktör İbrahim Üzülmez de çalışmanın sonunda yardımcı antrenörünü yanına çağırarak oyuncuların durumlarıyla ilgili yapılan analizi değerlendirdi.

GELDİLER AMA...

Devre arası tatillerini yurtdışında geçiren Cüneyt Köz ve Burak Altıparmak kampa dün katıldı. Her iki futbolcu dün yapılan iki çalışmaya da uçak saatinin geç olması sebebiyle katılamadı. Teknik direktör İbrahim Üzülmez Burak ve Cüneyt Köz'e bugün ayrı bir program uygulayacak.

VE DERSİMİZ KONDİSYON

Bursa'daki geniş kapsamlı basın toplantısında takımın kondisyon eksikliğine dikkat çeken İbrahim Üzülmez Side'de 9 gün boyuncu bu konunun üzerine gideceğinin sinyallerini ilk günden verdi. Üzülmez dünkü çalışmada toplu ve topsuz oyunda oyuncularının adeta pestilini çıkardı.

KOŞUDA YALNIZ BIRAKMADI

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim üzülmez dünkü sabah antrenma-nının ilk 15 dakikalık bölümünde oyuncularıyla birlikte koştu. Üzülmez sahanın etrafını iki tur hafif tempoda koşarken geride kalan bölümde yürüyüş yaptı.

ANIL'A TEDAVİ ENGELİ

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Anıl Karaer kampa katılmasına rağmen dünkü antrenmanda sahadaki yerini alamadı. Tecrübeli futbolcunun ayak tarak kemiğindeki tedavinin sürdüğü belirtilirken, bugün deneme amacıyla çalışmaya çıkacağı ve durumunun kont-rol edileceği kaydedildi. Teknik direktör İbrahim Üzülmez Anıl ve diğer oyuncuların sağlık durumlarıyla ilgili kulüp doktoru Gökhan Özhan'dan bilgi aldı.

AÇIKLAMASI MERAKLA BEKLENİYOR

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay bugün Bursaspor'la ilgili önemli bir açıklama yapacak. Hatayspor'la oynanılan maçın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Burkay, "Bursasporumuzu yönetim zafiyetinden, proje kısırlığından, güven sorunundan ve ekonomik darboğazdan kurtarmak üzere gereğini yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. 4 Ocak 2020 Cumartesi günü detaylarını kamuoyu ve siz değerli taraftarlarımız ile paylaşacağım 'Yeniden Büyük Bursaspor' hareketimiz ile Bursasporumuzu layık olduğu yere birlikte getireceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

SELEZNOV BUGÜN, SHEHU PAZARTESİ

Bursaspor'da takımın üç tecrübeli isimi kampa gecikmeli katılacak. Yurtdışında bulunan Aykut Akgün ve ülkesi Ukrayna'ya giden Yevhen Seleznov kampa bugün dahil olacak. Bugün ülkesi Nijerya'da yardım amaçlı bir maratona katılacağı bildirilen Abdullahi Shehu'nun da pazartesi günü Side'ye ulaşacağı ifade edildi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.