Hava Durumu

Seval Türkeş: Bahçeli, Türkeş'in ölümünden itibaren evimize savaş açtı

Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş, Ankara'da Alparslan Türkeş Vakfı'nın düzenlediği anma etkinliğine düzenlenen saldırıyı eleştirirken, MHP'yi sorumlu olarak gördüğünü söyledi. Türkeş ayrıca, "Sayın Bahçeli, Türkeş'in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2021 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2021 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seval Türkeş: Bahçeli, Türkeş'in ölümünden itibaren evimize savaş açtı

Ankara'da Alparslan Türkeş Vakfı tarafından, Alparslan Türkeş'in 104. doğum günü sebebiyle düzenlenen etkinlikte Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen kişiler ile etkinliğe katılanlar arasında arbede çıktı.

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu'na konuşan Seval Türkeş, "Bu saldırı iç çatışma çıkarmayı amaçlayan bir provokasyon gibi. MHP'nin direkt sorumluluğunu görüyorum. Eğer sorumluluğu yoksa, Sayın Bahçeli'nin Ankara İl Başkanı'nı görevden alması gerekiyordu. Türkeş, bugün yattığı yerden kalksa bu saldırganlar kaçacak delik arar. Böyle bir tablo hem utanç verici, hem de çok üzücü" dedi.

Türkeş, "Sayın Bahçeli, Türkeş'in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı. Benim kendisine bir saygısızlığım olmadı ama o beni sürekli engelledi. Yıllardır bu baskının altındayız. MHP radikal bir değişime gitmediği sürece memleket huzur bulamaz" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.