Hava Durumu

Sevcan'ı sınava Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri götürdü

BURSA'da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın geçtiğimiz günlerde evinde ziyaret ettiği doğuştan engelli Sevcan Geçgel de YKS heyecanı yaşadı. Sevcan'ı sınav merkezine Osmangazi Belediyesi'nin 'Belediyem Benimle' ekipleri götürdü.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2020 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2020 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevcan'ı sınava Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri götürdü

Doğuştan engelli olan 20 yaşındaki Sevcan Geçgel'i evinde ziyaret ederek moral veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ayrıca genç kızın özel matematik dersi almasını sağlamıştı. Aylardır hazırlandığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren Sevcan, psikolog olma hayallerine bir adım daha yaklaştı. Uludağ Üniversitesi Görükle yerleşkesindeki İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nde sınava giren genç Sevcan'ı sınav merkezine Osmangazi Belediyesi'nin 'Belediyem Benimle' ekipleri götürdü. Sınavlara hazırlanması için kendisine her türlü desteği veren Başkan Dündar'a çok teşekkür eden Sevcan, "Sınava çok iyi çalıştım.

Özellikle Mustafa Dündar başkanımızın çok büyük desteği oldu. İnşallah, iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum" dedi. Başkan Dündar da, sınav öncesinde heyecanına ortak olduğu Sevcan'a başarılar dileyerek, "Sevcan kızımız, hayallerine ulaşmak için en iyi şekilde hazırlandı. Dualarımız seninle güzel kızım" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.