Hava Durumu

Sevda Erginci ile evlilik kararı alan Yılmaz Kunt'un bir kadına attığı mesajlar ortaya çıktı

Meslektaşı Sevda Erginci'yle yakın zamanda nikah masasına oturacağı konuşulan oyuncu Yılmaz Kunt'un avukat Seray Öztürk'e attığı mesajlar ortaya çıktı. Kendisine yazan Kunt'la tüm mesajlarını Instagram'dan hesabından paylaşan Öztürk, "Evlilik yolundayken benimle buluşmaya çalışıyorsun" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2021 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2021 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevda Erginci ile evlilik kararı alan Yılmaz Kunt'un bir kadına attığı mesajlar ortaya çıktı

Bir süredir aşk yaşayan ve ilişkileri evlilik yolunda ilerleyen Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da tatil yaparak romantik anlar yaşadı. Plajda görüntülenen çift, mutluluklarıyla dikkat çekerken bir ifşa krizi yaşadı. Kunt'un Erginci ile aşk yaşarken avukat Seray Öztürk'le mesajlaştığı hatta fotoğrafını dahi gönderdiği ortaya çıktı.

"EVLİLİK YOLUNDAYKEN BENİMLE KONUŞMAN KADINA YÖNELİK BAŞKA ŞİDDET"

Avukat Seray Öztürk, oyuncu Yılmaz Kunt'la mesajlarını Instagram'daki sayfasında yayınladı. Mesajlarda Yılmaz Kunt'un avukat Öztürk'le buluşmak için mesajlar attığı da görüldü. Uzun süre mesajlaştıkları görülen ve ses kaydı atan Kunt'la tüm yazışmalarını ifşa eden Öztürk, son olarak Kunt ile Erginci'nin çıkan evlilik haberini yayınladı. Öztürk, tüm magazin sitelerini etiketleyerek, "Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Gerçekten yaptığına ne denir?" diye yazdı.

ÜSTSÜZ POZUNU ATMIŞ

Yılmaz Kunt, üstü çıplak fotoğraf attığı Seray Öztürk'ün "Saçların tatlıymış" mesajına "Sağ ol sadece saçlarıma tatlı dediğin için" cevabını vermesi de dikkat çekti. Oyuncunun, Öztürk ile görüntülü konuşmak istediği de görüldü.

ÇİFTE GÖNDERME YAPTI

Kunt'un kendisine attığı fotoğraf ve videoları da paylaşan Öztürk, "İyi tatiller" yazarak, Erginci ve Kunt'a gönderme yapmayı da ihmal etmedi. Öztürk son olarak, "Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun" mesajını paylaştı.

Seray Öztürk

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.