Hava Durumu

Sevgilisinden böyle intikam aldı

Adana’da sevgilisinin cep telefonunu incelemek için alan bir genç, kızın karşı çıkması üzerine telefonu alıp kaçtı. Şahıs, genç kızın ihbarı üzerine kısa sürede yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2014 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2014 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevgilisinden böyle intikam aldı

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Ordu Caddesi üzerinde bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, 2 yıldır sevgili oldukları öğrenilen lise 4. sınıf öğrencisi Yağmur C. (20) ve Feyyaz B. (20) arasında kısa bir süre önce tartışma çıktı. Bir süre görüşmeyen Yağmur C. ve Feyyaz B., geçtiğimiz cumartesi günü kafede bir araya geldi. Feyyaz B., burada kız arkadaşının çantasından cep telefonunu alarak incelemek istedi. Ancak genç kızın karşı çıkması üzerine Feyyaz B., Yağmur C.’nin cep telefonunu alarak arkadaşı Volkan Ş.K. ile (18) birlikte otomobille kaçtı.

Bunun üzerine Yağmur C., 155’i arayarak cep telefonunun çalındığı ihbarında bulundu. Genç kızın verdiği plaka ve eşkal doğrultusunda bölgeyi çembere alarak araştırma yapan ekipler, otomobili Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi’nin önünde durdurdu. Araçta bulunan Feyyaz B. ve Volkan Ş.K., gözaltına alınarak Yarbaşı Polis Merkezi’ne götürüldü.

Feyyaz B.’nin Yağmur C.’nin arkadaşı olduğunu söylemesi üzerine gerçek ortaya çıktı. Telefonu teslim edilen Yağmur C., şikayetçi olmadığını belirtti. Bunu üzerine taraflar, polisi oyalamak suçundan Kabahatler Kanunu’na göre ceza yazılarak serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.