Hava Durumu

Sevgilisinden Ronaldo'ya milyonluk hediye!

Geçtiğimiz günlerde 35 yaşına giren Cristiano Ronaldo'ya doğum günü hediyesi olarak sevgilisi Georgina Rodriguez'den büyük bir hediye geldi. Ronaldo'ya yeni yaş hediyesi olarak lüks bir marka cip hediye eden Rodriguez, hediyesi için servet harcadı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevgilisinden Ronaldo'ya milyonluk hediye!

Georgina Rodriguez, dün 35. yaşına giren hayat arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya araba hediye etti.

Futbol hayatına İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta devam eden dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde 35. yaşını kutladı.

ARABA HEDİYE ETTİ

Sevgilisi Georgina Rodríguez ve minik oğlu Cristiano Ronaldo Jr. ile kutlama için İtalya'ya giden başarılı oyuncu, beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Spor arabalara olan tutkusu ve garajındaki pahalı oyuncaklarıyla bilinen Cristiano Ronaldo, koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

DEĞERİ 4 MİYLON TL

Georgina Rodríguez, Portekizli futbolcuya 600 bin sterlin (yaklaşık 4 milyon TL) değerinde Mercedes Benz Brabus marka lüks bir cip hediye etti.

İtalya sokaklarında yürürken kalabalığın doğum günü şarkısı söylemesiyle şaşkına dönen Ronaldo, karşısında lüks aracı gördü.

Georgina Rodríguez'in mini bir servet değerindeki aracı kurdeleye sardırmış olması sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.