Hava Durumu

Sevgilisinin kızına ve köpeğine cinsel istismarda bulunup...

Kuzey İrlanda'da yaşayan 38 yaşındaki cani, 37 yaşındaki sevgilisi, sevgilisinin 15 yaşındaki kızı ve köpeğini öldürdükten sonra intihar etti. Yapılan araştırmalar sonucu 15 yaşındaki kız ve köpekte cinsel saldırı izlerine rastlandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2020 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2020 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevgilisinin kızına ve köpeğine cinsel istismarda bulunup...

7 Mart 2019'da yaşanan korkunç katliamın perde arkasındaki gerçekler gün yüzüne çıktı. Soruşturmanın başındaki Coroner Joe McCrisken, Armagh Adliyesi'ndeki soruşturmada "başkanlık ettiğim en zor olaylardan biri" dedi ve 37 yaşındaki Kolombiyalı Giselle Marimon-Herrera, 15 yaşındaki kızı Allison ve köpeklerinin ölümlerini 'barbarca' olarak nitelendirdi.

Kıskançlıktan gözü dönen cani, 38 yaşındaki İskoçyalı Russell Steele, sevgilisi, sevgilisinin 15 yaşındaki kızı ve köpeğini öldürdükten sonra intihar etti.

Cani Russell, zavallı Allison ve köpeklerini öldürdükten sonra ağrı kesici bir ilaç olan parasetamol'dan yüksek dozda alarak intihar etti.

Yakınları, Russell, kız arkadaşı ve kız arkadaşının kızından uzun süre haber alınmayınca yakınları polise haber verdi. İrlanda County Down'da yaşayan ailenin evine yapılan baskında polisler hepsinin cesedini buldu. Anne, kızı ve köpekleri boğularak öldürülmüştü.

Soruşturmayı yürüten Coroner Joe McCrisken bir röportajda "Bu soruşturma kariyerim için en zor durum" dedi ve araştırma sonuçlarına göre cani adamın, sevgilisinin 15 yaşındaki kızı ve köpeğine tecavüz ettikten sonra öldürdüğünü açıkladı.

Katil Russell Steele, önce 37 yaşındaki Kolombiyalı sevgilisi Giselle Marimon-Herrera'yı boğarak öldürdü.

Sonrasında sevgilisinin 15 yaşındaki kızına saldırıp cinsel istismarda bulundu ve boğarak öldürdü.

Bununla da kalmayıp köpeklerine tecavüz etti sonrasında öldürdü. Allison'u ve köpeklerini öldürdükten sonra yüksek dozda ağrı kesici parasetamol alarak intihar etti.

Erkek arkadaşı tarafında kızı ile beraber öldürülen Giselle Marimon-Herrera'nın kız kardeşi sorguya alındı. Sorguda ablasının kıskanç sevgilisi Russell'in kendisini sürekli kontrol altında tutmaya çalıştığını, ayrılmayı düşündüğünü ama bunu ona söylemeye çok korktuğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.