Hava Durumu

Sevgilisinin sadakatını ölçmek istedi ama...

ABD'de erkek arkadaşının sadakatini ölçmek için Youtube kanalına başvuran kadın, sevgilisinin kendisini aldattığı görüntüleri saniye saniye izledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevgilisinin sadakatını ölçmek istedi ama...
ABD'de Stephanie isimli bir kadın erkek arkadaşı Michael'in sadakatini ölçmek için "To Catch a Cheater" yani 'Aldatanı Yakalamak' adlı You Tube kanalına başvurdu. Kanalda kadının erkek arkadaşına mizansen bir oyun hazırlanıp gizli kamerayla kadına izlettirildi.

\\\"\\\"

OLAY SÜPERMARKETTE GEÇİYOR

Buna göre; vücüt hatlarını yansıtan dar bir pantolon ve body giyen Lisa adlı bir kadın, süpermarkette Michael'a yaklaşıyor ve vücudunun harika olduğunu söylüyor. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; tüm bu anlar ise Stephanie'ye izletilmek üzere gizli kamerayla kaydediliyor.

\\\"\\\"

KALÇALARIMA DOKUNMAK İSTER MİSİN?

Lisa'nın tuzağına düşen Michael, kadının "kalçalarıma dokunmak ister misin" teklifine şaşırarak, "evet" yanıtı veriyor. Bu arada Stephanie, süpermarkette sevgilisiyle Lisa arasında yaşanan 'kur seanslarını' izliyor.

\\\"\\\"

BİRİYLE GÖRÜŞÜYORUM AMA CİDDİ DEĞİL

Bir noktada Lisa, Michael'a bekâr olup olmadığını soruyor. O da "biriyle görüşüyorum ama o kadar da ciddi değil" diye yanıt veriyor.

İŞTE O ANLAR...


DUYDUKLARINA İNANAMADI

Stephanie duyduklarına inanamıyor ve "Beni hasta ediyor. Bir daha yüzünü görmek istemiyorum." diyor.

\\\"\\\"

VİDEOYU 60 BİNDEN FAZLA KİŞİ İZLEDİ

Stephanie'yi hayal kırıklığına uğratan video, şimdiye kadar 60 binden fazla görüntülendi. Erkeklerin çoğu Michael'ın halinden anlayan yorumlar yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.