Hava Durumu

Sevgilisinin tüm biletlerini aldığı uçakla hava atan Şeyma Subaşı konuştu

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile birlikte geçirdiği Bali tatilinin dönüşünde Alsaloussi'nin kendileri için bir uçağın tüm biletlerini aldığını paylaşan Şeyma Subaşı, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki almıştı. Tepkilerin üzerine konuşan Subaşı, "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum. Tanrı bana en iyisini verdi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevgilisinin tüm biletlerini aldığı uçakla hava atan Şeyma Subaşı konuştu

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile birlikte Bali'de tatil yapan Şeyma Subaşı'nın tatil dönüşü bindiği uçak için Alsaloussi kesenin ağzını açıp tüm biletleri satın almıştı. Özel jet bulamayınca, bir yolcu uçağını kiralayan sevgilisinin bu hareketini sosyal medyadan paylaşan Subaşı ise kullanıcılar tarafından eleştiri oklarının hedefi oldu.

"SENİ ÇOK SEVİYORUM"

Gelen tepkilerin ardı arkası kesilmeyince Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle birlikte olduğu bir fotoğraf karesini ekleyerek, şu notu düştü: "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.