Hava Durumu

Sevgilisinin tuvalet alışkanlığını öğrenen kadının dünyası başına yıkıldı

ABD merkezli internet sitesi Reddit'te bir kadın, sevgilisi ile ilgili kendisini şaşırtan gerçeği açıkladı. Dijital platformda, erkek arkadaşının tuvalet alışkanlığını öğrendikten sonra yaşadığı şaşkınlığı paylaşan genç kadın; sevgilisinin klozetin üzerine Yüzüklerin Efendisi karakterlerinden "Gollum" gibi çömelerek oturduğunu söyledi. Gerçek karşısında dünyası başına yıkılan kadın, kullanıcılardan bu alışkanlığı düzeltebilmeleri için tavsiye istedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevgilisinin tuvalet alışkanlığını öğrenen kadının dünyası başına yıkıldı

Bir internet sitesine sevgilisinin tuvalet alışkanlığını yazan kadın, platforma önce öğrendiği andaki şokunu sonra da bu durumu düzeltebilmek için yardım isteğini yazdı.

Takma kullanıcı ismi ile paylaşım yapan kadın, sevgilisinin normal insanlar gibi tuvalete oturmaktansa, Yüzüklerin Efendisi karakterlerinden Gollum gibi klozetin üzerine çömeldiğini söyledi.

Sevgilisinin bu durumu itiraf ettiğini belirten genç kadın, bu alışkanlıktan iğrendiğini söyledi.

Olayı hijyenik bulmayan kadın, erkek arkadaşından her tuvaletten çıktığında ayaklarını yıkamasını istediğini belirtti.

Aksi halde o ayaklarla evde gezilmesinin kendisini daha da rahatsız edeceğini belirten genç kadın, diğer kullanıcılara fikirlerini sordu.

Kullanıcılardan biri, "Erkek arkadaşın önce ayaklarıyla tuvalete basıp, sonra çömeliyor mu? Klozeti nasıl kırmıyor veya düşmüyor?" diye sorarken diğer bir kullanıcı da "Evet bu yaptığı iğrenç. Tuvaletten çıkınca ayaklarını yıkamalı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.