Hava Durumu

Sevgilisinin yakınları tarafından dövülen liseli genç öldü

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, kız arkadaşının yakınları tarafından dövüldüğü öne sürülen ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen 17 yaşındaki Hüseyin Karataş, 3 günlük yaşam savaşını kaybetti. Hüseyin Karataş, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanırken, olayla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı. 

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevgilisinin yakınları tarafından dövülen liseli genç öldü
Adnan Menderes Mesleki Teknik Eğitim Lisesi öğrencisi Hüseyin Karataş, bir süre önce 16 yaşındaki L.U. ile tanışıp, arkadaş oldu. Genç kızın yakınları bu arkadaşlığı öğrenip, Karataş ile konuşmak istedi. Bunun üzerine Karataş, geçen 4 Temmuz'da bir grup arkadaşıyla, Abalaki mevkisindeki buluşma yerine gitti. Burada iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, kız arkadaşının yakınları tarafından darp edilip, başını beton zemine çarpan Karataş, olayın ardından evine döndü. Yakınlarına başının çok ağrıdığını söyleyen Karataş, bir süre sonra bir arkadaşının doğum günü partisine katılacağını belirtip, tekrar evden ayrıldı. Ancak, başındaki ağrı daha da artınca Karataş, eve dönmek zorunda kaldı. Bunun üzerine yakınları Karataş'ı Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne götürdü. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Karataş, ilk müdahalenin ardından Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Karataş, bugün saat 02.30 sıralarında yaşamını yitirdi. 

Hayatının baharında yaşama gözlerini yuman Karataş'ın cenazesi, saat 16.00'da Söke Cemevi'nde kılınan namazın ardından Söke Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

POLİS 5 KİŞİYİ GÖZALTINA ALTI

Olayla ilgili soruşturma başlatan Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karataş'ı darp ettikleri ileri sürülen beş kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.