Hava Durumu

Sevilay'ın katil zanlısının olay sonrası görüntüleri...

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 18 yaşındaki Sevilay Kaya'yı bıçakla boğazını keserek öldürüp duvara da "İhanetin bedeli ölümdür" yazan katil zanlısının olay yerinden kaçtığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2020 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2020 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevilay'ın katil zanlısının olay sonrası görüntüleri...

Gaziosmanpaşa'da birlikte yaşadığı 18 yaşındaki Sevilay Kaya'yı bıçakla boğazını keserek öldüren dini nikahlı eşi Vüsal Oruçov'un olay yerinden çıkarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 5 Eylül'de Merkez Mahallesi Aldemir Sokak'ta bulunan bir binada meydana geldi. İddiaya göre, Vüsal Oruçov kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Sevilay Kaya ile tartışmaya başladı. Oruçov daha sonra eline aldığı bıçakla Kaya'ya saldırdı.

BOĞAZINI KESİP BİNADAN ÇIKTI

Kaya'nın boğazını kesen Oruçov bir süre daha evde durduktan sonra binadan çıkarak uzaklaştı. Komşularının haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin, yaptığı kontrolde Kaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

KAMERALAR KAÇIŞ ANINI KAYDETTİ

Sevilay Kaya'yı öldüren Vüsal Oruçov'un olay yerinden kaçarken güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Kaya'yı öldürdüğü binanın kapısından çıkan Vüsal Oruçov'un, olay yerinden yaya olarak uzaklaştığı görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.