Hava Durumu

Sevişme sahneleri ünlü oyuncuyu çileden çıkardı

Güzel oyuncu Ruth Wilson, rol aldığı 'The Affair' dizisinden sürpriz bir şekilde ayrılarak hayranlarını üzmüştü. Konuyla ilgili konuşan Wilson, diziden ayrılma sebebi olarak sevişme sahnelerini gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2019 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2019 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sevişme sahneleri ünlü oyuncuyu çileden çıkardı

The Affair'in başrol oyuncusu Ruth Wilson, diziden sürpriz bir şekilde ayrılma nedenine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hollywood Reporter'ın haberine göre 37 yaşındaki yıldız, soyunması gereken sahnelerin sıklığı konusunda dizi ekibiyle anlaşmazlıklar yaşadı.

Cinsiyetler arası ücret eşitsizliğinden şikayet eden oyuncunun, kadın ve erkek karakterlerden beklenen çıplaklık seviyesinin de eşit olmadığını söyleyerek, "Neden beni daha fazla çıplak görmek istiyorsunuz da onu değil?" dediği öğrenildi.

Wilson, dizinin ilk sezonunun başladığı 2014 yılında Mail On Sunday gazetesine verdiği röportajda, pek çok çıplaklık gerektiren sahnenin kendisini gerçek hayatta cinsellikten soğuttuğunu söylemişti.

Dizinin yaratıcısı ve yapımcısı Sarah Treem'in, oyuncunun çıplaklık konusundaki kaygılarına karşı duyarsız kaldığı, sette Wilson'a "Herkes seni bekliyor" ve "Güzel görünüyorsun" diyerek çıplaklık gerektiren sahnelere davet ettiği belirtildi.

Ruth Wilson, The Affair dizisindeki performansıyla Altın Küre ödülüne layık görülmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.