Hava Durumu

Şevval Sam'dan dikkat çeken pozlar!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlülerden biri olan Şevval Sam, son paylaşımıyla çok konuşuldu. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan oyuncunun pozlarına beğeni yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şevval Sam'dan dikkat çeken pozlar!

Oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam'ın, sosyal medya hesabından yayınladığı son pozlarıyla ilgi gördü. Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Şevval Sam, güneşli havada verdiği yeni pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Mini kot şortunu file çorapla kombileyen Sam, beyaz boğazlı bluzu ve üzerine giydiği ceket ile genç kızlara taş çıkarttı. 47 yaşındaki Sam'ın fotoğrafları, kısa sürede binlerce kişi tarafından beğeni ve yorum aldı.

HAYALİ GERÇEK OLDU

Şevval Sam, geçtiğimiz yıl aldığı eski model karavanı yeniletmiş ve Cihangir'deki evinin önüne park etmişti. Sanatçı, karavanı için "Bu benim bebeğim, 2021'in ilk hediyesi bana bu oldu" demişti."Bu benim bebeğim" dediği karavanından gün içinde hiç çıkmayan, zamanının çoğunu artık burada geçiren ünlü sanatçı, "Karavanın iç tasarımı tamamen bana ait. Yıllardır evimde kullandığım koltuklarımın kılıflarını burada kullandım. Karavanın içi tamamen ahşap yapıldı. Bana bu 2021'in ilk hediyesi oldu" şeklinde konuşmuştu.

Sam, geçtiğimiz yıl arkadaşından satın aldığı karavanın yenilenme süreciyle bizzat kendisi ilgilenmişti. Karavanın içini tamamen ahşap yaptıran ve iç dekorasyonuna kendisi imza atan sanatçı, günün büyük bölümünü şimdilerde karavanında geçiriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.