Hava Durumu

Seyahat yasağı kalktı mı, hangi illerde yasak bitiyor? Erdoğan açıkladı...

Corona virüs nedeniyle alınan önlemler arasında yer alan seyahat yasağı ile ilgili karar açıklandı. Seyahat yasağının 3 Mayıs tarihinde sona ereceği bilgisi yer alıyordu. Yeni gelen duyuruda yasak uzatıldı. Peki seyahat yasağı ne zaman kalkacak? Şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitecek?

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2020 20:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2020 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seyahat yasağı kalktı mı, hangi illerde yasak bitiyor? Erdoğan açıkladı...

31 şehre giriş çıkış kısıtlaması ile ilgili detaylar merak konusu. İçişleri Bakanlığı'ndan seyahat yasağı ile ilgili bir açıklama geldi. 31 ilde seyahat yasağı kısıtlamasının 3 Mayıs tarihinde bitecekti ancak yeni gelen açıklama tarih değişti. Cumhurşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seyahat ksıtlaması ile ilgili önemli bir açıklama gerçekleştirdi. Peki şehirler arası seyahat yasağı ne zaman bitecek?

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE SEYAHAT YASAĞI GETİRİLEN İLLER ŞU ŞEKİLDE OLMUŞTU:

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Zonguldak.

Yukarıda yer alan 31 il içerisinde bulunan 7 ilde seyahat kısıtlamasının biteceği açıklandı.

SEYAHAT YASAĞI KALKTI MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ilde şehirler arası seyahat yasağının biteceğini açıkladı.

Seyahat yasağı için Cumhurbaşkanı Erdoğan şu açıklamayı yaptı:

Bu hafta sonu sokağa çıkma uygulamasını sürdürüyoruz.

Kurallara riayet düzeyine bakarak sonraki haftalarda aynı uygulamayı devam ettireceğiz. Bu hafta sonu sokağa çıkma sınırlamasını sürdürüyoruz. 31 ilde şehirler arası giriş çıkış sınırlandırılmasını bu geceden itibaren 7 ilimiz için bitiriyoruz. Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla'dır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.