Hava Durumu

Seyir halindeki aracın içinde çatışma!

Elazığ’da seyir halindeki bir otomobilin sürücüsünün boğazına bıçak dayanması ile 4 arkadaş arasında çıkan silahlı kavga da 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2015 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2015 07:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seyir halindeki aracın içinde çatışma!

Olay, merkez Mustafa Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Faruk G. İdaresindeki 23 LS 384 plakalı otomobil içerisinde Nihat D., kardeşi Ferhat D. ve T.O. ile seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücünün boğazına arkadaşlarından biri bıçak dayadı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, otomobil kaldırıma çıkarak durdu. Bu sırada araçta bulunan 2 kişi silahlarını çekerek ateş etmeye başladı. Olayda, Nihat ile Ferhat D. kardeşler ayak ve vücutlarına isabet eden kurşunlarla, Ömer Faruk G. ise, bıçakla ve darp edilerek yaralandı.
 
POLİSİN OLAY YERİNDE OLMASI CAN KAYBINI ÖNLEDİ
 
Olay yerinin 20 metre aşağısında başka bir olaya müdahale eden polis, yaşanan silahlı kavgayı görmesi üzerine harekete geçti. Polisin müdahalesi ile elinde silahla araçtan inen şahıslar silahlarını yere attı. Polis ekiplerinin çağırdığı ambulanslarla 3 yaralı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, olaydan yara almadan kurtulan T.O. gözaltına alındı.
 
Polisin yaptığı inceleme de olay yerinde 1’i kurusıkıdan çevirme 2 adet ruhsatsız tabanca bulundu. İnceleme sürerken, yaralılarından birinin annesi ve kardeşi panikle olay yerine geldi. Polisler, yaralıların durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gittiğini söyleyerek aileyi sakinleştirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.