Hava Durumu

Seyit Ares'ten Real Madrid'in yıldızlarına özel sokak stili

Türk kökenli Alman tasarımcı Seyit Ares, transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Real Madrid'in yıldızı Marcello ve takım arkadaşı Karim Benzema'nın stillerine imzasını attı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2021 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2021 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seyit Ares'ten Real Madrid'in yıldızlarına özel sokak stili

Sahada mücadele eden yıldız futbolcular, giyim tarzlarıyla da milyonlarca izleyicinin ilgisini çekiyor. Transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Real Madrid'in yıldızı Marcello ve takım arkadaşı Karim Benzema'nın stillerinde Türk kökenli Alman tasarımcı Seyit Ares'in imzası bulunuyor.

Tasarımlarıyla dünya yıldızlarının dikkatini çeken Ares, moda severler tarafından oldukça ilgi görüyor. Sosyal medyada da en çok takipçisi olan futbolcular arasında yer alan Benzama, tarz ceketiyle 889 bin beğeni alırken Marcello'nun beyaz ceketi 500 bin beğeni aldı.

Ares, "Her iki futbolcunun özel hayatlarında belli bir tarzları var. Ve çok beğeniyorum. Benim kıyafetlerimi de gayet iyi taşıdılar. Ceketleri sokak stili tarzında olarak tasarladım" diye konuştu.

Son tasarımlarını çarpıcı bir defileyle moda severlere sunmak için sabırsızlanan Seyit Ares, defilesinde tasarımların önüne geçmeyecek mankenleri tercih ettiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.