Hava Durumu

Şeyma'nın Acun'a attığı mesaj canlı yayında ifşa oldu!

Kendi kanalının canlı yayına konuk olan Acun Ilıcalı, programda telefonunda bir video izletirken Şeyma Subaşı'dan gelen mesaj ifşa oldu. Subaşı olayın hemen ardından sosyal medya hesabından "Olayı başka yere çekmeye gerek yok" diyerek duruma açıklık getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2019 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2019 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şeyma'nın Acun'a attığı mesaj canlı yayında ifşa oldu!

TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olan Acun Ilıcalı, yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı 'O Ses Türkiye' programındaki bir performansı telefonundan canlı yayında izlettiği sırada telefonuna eski eşi Şeyma Subaşı'dan mesaj geldi.

Şeyma Subaşı'nın gönderdiği mesajda, "Acun, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım, Miami oteli ve parayla ilgili başka bir şey de konuşacağım" yazdığı görüldü.

ŞEYMA SUBAŞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Acun Ilıcalı'nın canlı yayına katıldığı sırada mesaj atan eski eşi Şeyma Subaşı, Instagram hikayesinden bir açıklama yayınladı.

"Unutmayalım ki Acun ile bizim bir çocuğumuz var." diyen Subaşı, başına gelen talihsiz olayı biraz da gergin olarak anlatmaya çalıştı.

"HER ZAMAN KONUŞACAĞIZ"

Subaşı, "Bizim konuştuğumuz maddi ve manevi bir sürü olay var. Bunlardan bir tanesinin canlı yayında çıkması da benim kaderim. Yapacak bir şey yok. Bizim önceliğimiz Melisa. Acun ile bunları her zaman konuşacağız. Önceden de konuşuyorduk. İnşallah başka bir boyutlara geçmez bu olay." dedi.

Subaşı, hikayesini sonlardırırken de anlayış istediğini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.