Hava Durumu

Şeyma Subaşı'dan üzücü haber! Bebeğini kaybetti

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den geçtiğimiz günlerde evlenme teklifi alan Şeyma Subaşı dün hamile olduğunu açıklamıştı. Şeyma Subaşı bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçileri ile üzücü haberi paylaştı

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2021 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2021 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şeyma Subaşı'dan üzücü haber! Bebeğini kaybetti

Sosyal medyadan açıklama yapan Subaşı, "Arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim" demişti.

"Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu" diyen Subaşı, "Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım" diye konuşmuştu.

30 yaşındaki Şeyma Subaşı hamile olduğunu duyurduktan hemen sonra; paylaşımını kaldırmıştı.

ÜZÜCÜ HABERİ BÖYLE DUYURDU

Sosyal medyadan üzücü haberi veren Subaşı, "Yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu. Yas tutmam ve yaşadığım duygularla başa çıkabilmem için zamana ihtiyacım var." ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı, sevgilisinin yaptığı romantik evlenme teklifini sosyal medyadan takipçileri ile paylaşmıştı.

"AİLE OLMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Önceki günlerde sevgilisinin doğum gününü kutlayan sosyal medya fenomeni, gönderisine; "Senin ne kadar muhteşem bir insan olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. Aile olmak için sabırsızlanıyorum. Harika bir koca ve baba olmanı izlemek için sabırsızlanıyorum. Birlikte paylaşacağımız gelecek için çok heyecanlıyım aşkım" notunu düşmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.