Hava Durumu

Şeyma Subaşı'nın dekolteli pozlarına oruç tepkisi!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı yine gündem olmayı başardı. Ramazan ayında dekolteli pozlar paylaşınca takipçileri 'bu nasıl oruç tutmak' diyerek ünlü ismi eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2020 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2020 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şeyma Subaşı'nın dekolteli pozlarına oruç tepkisi!

Geçtiğimiz gün İtalyan sevgilisi ile oruç tuttuğunu açıklayan Şeyma Subaşı'nın Instagram'dan paylaştığı mini elbiseli cesur fotoğraflarına tepki yağdı.

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı cesur paylaşımlarıyla yine takipçilerini kızdırıp gündem oldu. Ramazan ayında yaptığı dekolteli paylaşımlara yorum yağdı.

Subaşı geçtiğimiz gün sevgilisi için "Oruç tutuyor yani çalışıyor diyelim. Su içiyor sadece" demişti. Ünlü sosyal medya fenomeninin mini elbiseli cesur pozlarının ardından bu açıklamalar hatırlatıldı.

Subaşı'nın bu pozlarına takipçilerinden tepki yağdı. Bir takipçisi, ''oruç sadece yememekle olmuyor'' yorumunu yaparken bir başka takipçisi ise, ''Oruç nerede kaldı'' yorumunu yaptı.

Virüsten korunmak için market alışveriş dışında sokağa çıkmayan Subaşı ve sevgilisi bu süreci verimli kullanmak için evde spor yapmaya başlamıştı. Oruçlu iken spor yapan Subaşı, zorlandığını da Instagram'dan paylaştığı bir fotoğraf ile gösterdi.

Subaşı, paylaştığı fotoğrafa şu notu düşmüştü: "Bağımlılığımıza direnemedik. Bugün de egzersiz yapınca acıktık ve susadık. Daha iftara 3 saat var."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.