Hava Durumu

Şeyma Subaşı yasak dinlemeyip Çeşme'ye mi gitti?

Koronavirüs salgını nedeniyle şehirler arası yolculuk yapılması yasak olmasına rağmen Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido Senia'nın hafta sonu tatili için Çeşme'ye gittiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2020 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2020 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şeyma Subaşı yasak dinlemeyip Çeşme'ye mi gitti?

Özel hayatı ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar nedeniyle sürekli eleştirilerin hedefinde olan Şeyma Subaşı'nın seyahat yasağı olmasına rağmen sevgilisi Guido Senia ile birlikte Çeşme kaçamağı yaptığı iddia edildi.

Snob Magazin'in iddiasına göre Şeyma Subaşı ve Guido Senia'nin şehirler arası seyahat yasağı olmasına rağmen Çeşme'ye nasıl gittiği merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı ise henüz bu iddialar hakkında bir açıklama yapmadı. Ancak Subaşı boğaz manzaralı bir fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. Tabii bu fotoğrafın yeni mi eski mi olduğu ise bilinmiyor.

Guido Senia ile birlikte yurt dışından Türkiye'ye gelmiş ve '14 gün kuralına' uymayarak çeşitli davetlere katılarak tepki toplamıştı. Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile Çeşme'ye gitti!Daha sonra Şeyma Subaşı ile Guido Senia '14 gün kuralı' nedeniyle 14 gün boyunca karantinaya alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.