Hava Durumu

Sharon Stone: Günlerden cumadır ve her zamanki sizsinizdir...

ABD'li aktris Sharon Stone (63), 1992'de kendisine büyük bir şöhret getiren 'Temel İçgüdü' (Basic Instinct) filminden çok az gelir elde ettiğini açıkladı. Samimi bir itirafta bulunan Stone, Oscar elbisesine yetecek kadar bile para kazanamadığını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sharon Stone: Günlerden cumadır ve her zamanki sizsinizdir...

Hollywood yıldızı Sharon Stone, CBC Radio'da yayımlanan "Q with Tom Power" isimli programa katılarak, anılarını kaleme aldığı "The Beauty of Living Twice" kitabını tanıttı. Hakkında bilinmeyenleri de anlatan Stone, "Temel İçgüdü" (Basic Instinct) filminin kendisini bir gecede yıldız yaptığını ancak canlandırdığı rolden çok az para kazandığını söyledi.

"ÇOK AZ PARA KAZANDIM"

Filmde kendisine başrolde eşlik eden Michael Douglas'ın ciddi bir gelir elde ettiğini dile getiren oyuncu, "Çok az para kazandım. Michael 14 milyon dolar (yaklaşık 120 milyon TL) kazandı. Sonraki yıl Oscar töreninde giyeceğim elbiseyi alacak kadar para kazanamadım. Aniden ünlü olduğum ancak hiç paramın olmadığı garip bir belirsizlik içindeydim." ifadelerini kullandı.Stone, her ne kadar filmden ne kadar ücret aldığını tam olarak açıklamasa da oyuncuya yıllar içinde 500 bin dolar (yaklaşık 4 milyon 280 bin TL) ödendiği bildirilmişti.

"30 KİŞİ SİZE DOĞRU KOŞAR VE..."

Ünlü isim, 'Temel İçgüdü' vizyona girdiğinde hayatının nasıl değiştiğini ise "Günlerden cumadır ve her zamanki sizsinizdir... Ancak salı geldiğinde The Beatles'a dönüşmüşsünüzdür. Bir sürü kişi arabanıza çıkmaya başlar. Sokakta yürümeye çalıştığınızda aniden alışveriş yapan 30 kişi size doğru koşar ve yakalamaya çalışır." sözleriyle anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.