Hava Durumu

Shroud, Valorant'a espor takımlarına özel skin getirilmesini istiyor

Shroud, içerik üreticileri için tasarlanacak özel kostümler yerine espor takımları için kostüm tasarlanmasını önerdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2021 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2021 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Shroud, Valorant'a espor takımlarına özel skin getirilmesini istiyor

Michael 'Shroud' Grzesiek, Valorant'ta içerik üreticiler için üretilen kostümlerin oyunda "işe yaramayacağını", bunun yerine TSM, Cloud9 gibi büyük organizasyon ve takımlar için kostüm üretilmesini önerdi.

Her FPS'te olduğu gibi kostümler, Valorant'ta da önemli bir yere sahip. Kimi oyuncular sevdiği içerik üreticlerine özel kostüm ve kozmetikler görmek istiyor. Bunun yanında kendilerine ait kozmetiklerin oyunda olmasını isteyen yayıncılar da var. Pokimane, geçmişte sadece bir silah kostümü bile olsa ismine herhangi bir kozmetik yapılmasını istediğini söylemişti.

Ünlü içerik üreticisi Shroud ise içerik üreticilerinin üzerinden kozmetik içerik üretmenin iyi olmayacağını söyledi. Bununla birlikte içerik üreticileri yerine TSM ve Cloud9 gibi takımlardan esinlenilerek üretilecek kostümlerin daha mantıklı olacağını ekledi.

"Her ne kadar benim için özel tasarlanmış bir kostüm hoşuma gitse de bu firma için tehlikeli sulara girmek demek olur. Sadece bir iki kişi için yapılacak olsa tamam. Ama buna bir kez başlandığı zaman sonuna kadar sürdürülmesi gerekecek."

"Eğer içerik üreticiler için kostüm üretecekseniz ya birkaç kişiye yapıp bunu sonlandıracaksınız ya da sonu gelmez bir şekilde herkese kostüm yapmaya başlayacaksınız. Bunu herkes için yapmak imkansız."

Riot Games, geçmişte içerik üreticiler için kostüm tasarlanabileceğini ipuçlarını vermişti. Ancak bu ortamın nabzını ölçmek için de yapılmış olabilir. Şu an için ortada içerik üreticiler için tasarlanacak kostüm ve kozmetiklerin resmi bir dayanağı bulunmamakla birlikte Riot bu konuya ilişkin açıklama yapacak mı o da bilinmiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.