Hava Durumu

Sıcaklar bunalttı

Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak hava Bursa'da da etkisini gösterdi. Şehir merkezinde 30 dereceyi bulan sıcaklıklar sebebiyle vatandaşlar havuz kenarı ve yeşil alanlara akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2012 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2012 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sıcaklar bunalttı

Yaz sıcakları Bursalıları bunaltmaya başladı. Etkisini iyiden iyiye hissettirmeye başlayan aşırı sıcak hava, vatandaşları olumsuz yönde etkiledi. Sıcak havadan bunalan Bursalılar, soluğu yeşillik ve havuz kenarında alırken, bazı vatandaşlar da ağaç altında uyuyarak gölgeden istifade etmeye çalıştı. Hafta sonu olması sebebiyle bazı vatandaşlar aileleriyle birlikte ormanlık alanlara giderek stres attı.

Bursa'nın önemli yeşil alanların olan Kültürpark'ta ise dün karnelerini alan çocuklar bisiklete binmenin keyfini çıkardı. Vatandaşlar, "Havaların ısınması insanı etkiliyor. Güneşin altında uzun süre duramıyoruz" dediler.

Uzmanlar, aşırı sıcak hava sebebiyle güneşin etkili olduğu öğle saatlerinde insanları dışarıya çıkmaması konusunda uyardı. Meteoroloji yetkilileri, Bursa’da bugünkü en yüksek hava sıcaklığının 30 derece olduğunu ifade ederken, sıcaklığın yarın 32 derece, pazartesi günü 33 derece civarında seyretmesi bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.