Hava Durumu

Sigara uyarısı onu canından etti!

Uşak'ta bir esnaf, çorbacı dükkanında sigara içmemesi için uyardığı müşterisi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sigara uyarısı onu canından etti!

Uşak'ta, Ahmet Yılmaz (37), çorbacı dükkanında sigara içmemesi için uyardığı müşterisi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, bugün saat 02.30 sıralarında, Kemalöz Mahallesi Mehmet Topaç Bulvarı Şeref Caddesi üzerindeki çorbacı dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 3 kişi, Ahmet Yılmaz'ın çorbacı dükkanına geldi. Çorba içen grup, daha sonra sigara yaktı.

UYARILARA RAĞMEN SİGARA İÇMEYE DEVAM ETTİLER

Ahmet Yılmaz da müşterilerini sigara içmemeleri yönünde uyardı. Buna rağmen sigara içmeye devam eden müşteriler ile Yılmaz arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından dükkandan çıkan 3 kişiden biri kısa süre sonra geri gelip, Ahmet Yılmaz'ı önce ayağından, sonra da başından tabancayla vurarak yaraladı.

KURTARILAMADI

Saldırganlar, olay yerinden otomobille kaçarken, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 2 çocuk babası Yılmaz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kaçan saldırganların kimliklerini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.