Hava Durumu

#ŞiirEvde akımına Bursa'da büyük destek!

TÜGVA Bursa'nın Twitter üzerinden başlattığı #ŞiirEvde akımı çığ gibi büyüyor. Günümüz salgın hastalığı korona virüsü sebebiyle evde kalınmasına dikkat çekmek için başlatılan bu proje bir çok siyasiden de destek bulmuş durumda.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2020 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2020 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
#ŞiirEvde akımına Bursa'da büyük destek!

HABER | Merve ÖZDEMİR

Siyasilerin de tweter üzerinden şiir okuyarak katıldıkları projede AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Önceki Dönem İstanbul Milletvekili Metin Külünk AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Abdurrahman Dilipak, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, TÜGVA Bursa İl Temsilcisi Fatih Kaya, TÜGVA Osmangazi İlçe Temsilcisi Alican Göç, TÜGVA Yıldırım Ilçe Temsilcisi Adnan Kurtuluş ve Bursa'nın en genç Milletvekili Adayı olarak bilinen TÜGVA Bursa Medya İletişim Koordinatörü Arif Bekir Dangaç yer aldı.

Çin'in Wuhan kentinde görülüp tüm Dünya'yı etkisi altına alan koronavirüsün ülkemizde de görülmesi üzerine her geçen gün arttırılan güvenlik önlemleri kapsamında özellikle 65 yaş üstü vatandaşların virüse karşı korunmasını amaçlamak amacıyla kısıtlı olarak sokağa çıkmama çağrısının ardından Bursa'dan da örnek bir proje çalışması geldi.

Bursa TÜGVA ailesinin başlatmış olduğu ve başta Bursa'nın siyasetçilerinin de projenin içeriğinde olan şiir okuyarak #ŞiirEvde diyen siyasiler isimler böylece halkın evde kalması konusunda çağrıda bulunmuş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.