Hava Durumu

Silahlı kavgada dehşet : 4 ölü

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde "bahçe duvarı yapımı" nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada ölü sayısı 4'e çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2014 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2014 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silahlı kavgada dehşet : 4 ölü

Bakırca köyünde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, vücuduna saçma isabet eden Zeynep (63) ve Ali Özdemir (61) kaldırıldıkları Şehitkamil Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bakırca köyünde iki aile arasında bahçe duvarı yapımı nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Cemal Ç. evinden getirdiği av tüfeğiyle rastgele ateş açmış, vücuduna saçma isabet eden Haci ve Cebrail Özdemir olay yerinde hayatını kaybederken, Ali ve Zeynep Özdemir ağır yaralanmıştı. Jandarma, kaçan Cemal Ç'nin yakalanması için çalışma başlatmıştı.

Gaziantep'in Yavuzeli İlçesi'nde, 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ilk belirlemelere göre aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi. Kavga ihbarı üzerine köye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.
 
Gaziantep’te iki aile arasında çıkan arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen kavgada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.
 
100 METREKARE İÇİN...
 
Gaziantep’in Yavuzeli ilçesi Bakırcılar köyünde Özdemir ve Çelik ailesi arasında 100 metre karelik bir arazi yüzünden anlaşmazlık yaşandı. Mahkemelik olan ailelerden Özdemir ailesi mahkemeyi kazanınca arazide bugün bahçe duvarı örmek istedi.

Bahçe duvarını örmek isteyen Ali Özdemir ve ailesi, Cemal Çelik’in silahlı saldırısına uğradı. Temel kazma sırasında olay yerinde bulunan Ali, Hacı, Cebrail ve Zeynep kurşunların hedefi oldu. Cebrail ve Hacı Özdemir olay yerinde hayatını kaybederken, Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ali ve Zeynep Özdemir yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaşan kavganın ardından Jandarma bölgeyi çok sayıda ekip sevk etti. Köyün giriş ve çıkışlarını kapatan Jandarma olay yerinde inceleme yaptı. Bu sırada Gaziantep İl Jandarma Komutanı Adnan Arslan’da olay yerine gelenek bizzat incelemelerde bulundu.
 
Öte yandan olay yerinden av tüfeği ile birlikte kaçan Cemal Çelik’in yakalanması için Jandarma polis ile birlikte bölgede çalışma başlattı.
 
Bakırcı köyü sakinleri olayın 100 metrekarelik bir arazi için yaşandığını ve sabah silah sesleriyle uyandıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.