Hava Durumu

Silahlı kavgada dehşet dakikaları

Çorum’da çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan 2 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2014 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2014 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silahlı kavgada dehşet dakikaları

Olay, kentin en işlek caddelerinden Kubbeli Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.Ç. ile aralarında husumet olan N.Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine M.Ç., yanındaki pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu N.Ö. ile yanında bulunan A.K. vücutlarının çeşitli bölgelerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Esnafların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, olay sırasında caddeden geçen vatandaşlar ise olup bitenleri film izler gibi seyretti.

Caddeyi yaya trafiğine kapatan polis, olay yerinde toplanan kalabalığı dağıtmak için uzun süre uğraş verdi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçmaya çalışan M.Ç. ise, olay anında bir berberde oturan polis tarafından suç aleti tüfekle birlikte yakalandı. M.Ç.’nin olayda kullandığı silahı 2 gün önce Ankara’dan aldığı iddia edildi.

Öte yandan, bugün meydana gelen olayla birlikte Türkiye’nin en huzurlu kentleri arasında gösterilen Çorum’da son 3 günde üçüncü silahlı kavga gerçekleşti. Her üç olayda da pompalı tüfek kullanılması dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonucu A.D. (16) hayatını kaybederken, dün de ailevi sorunlar nedeniyle bir kişi merkeze bağlı Acıpınar köyünde kayınvalidesini pompalı tüfekle öldürüp, kayınbabasını da vurduktan sonra kayıplara karışmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.