Hava Durumu

Silahlı kavgada hayatını kaybetti

Beyoğlu'nda, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de hafif şekilde yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2014 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2014 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silahlı kavgada hayatını kaybetti

Olay, Camii Kebir Mahallesi, Başhane Aralığı Sokak'ta saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerinde iki grup arasında kavga çıktı. Kavga bir süre sonra silahlı çatışmaya dönüştü. Açılan ateş sonucu, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi kafasına kurşun isabet etmesi sonucu ağır şekilde yaralandı. Sokak üzerinde el arabasıyla köfte satan Sait Ay'ın karnına iki kurşun isabet ederken, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi de sağ elinden hafif şekilde yaralandı. Saldırganlar olaydan sonra yaya olarak kaçıp izlerini kaybettirdi.

Köfteci Ay ile elinden yaralanan kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldü. Kafasından yediği kurşunla ağır yaralanan ve kimliği henüz belirlenemeyen kişi ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı; ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Köfteci Sait Ay'ın arkadaşı olduğunu belirten Tuncay Çetin adlı kişi, olay sırasında evine gittiğini belirterek, Ben işten geliyordum. Silah sesleri duydum. Arkadaşımız olduğunu bilmiyorduk. Taksiye koyduk, gönderdik dedi.

Osman Çavuşoğlu adlı kişi ise, 'Namaz için gelmiştik, kurşun seslerine geldik. Orada baktık, bir çocuk yatıyor 'diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.