Hava Durumu

Silahlı kavgada kuzenlerden biri öldü diğeri ağır yaralı

Düzce'de, Mustafa G., evinin önüne gelen husumetli olduğu Samet Bahadır ve kuzeni Bahadır Çuhadar'a pompalı tüfekle ateş etti. Samet Çuhadar, hastanede yaşamını yitirirken, Bahadır Çuhadar'ın ise sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2019 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2019 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silahlı kavgada kuzenlerden biri öldü diğeri ağır yaralı

Olay, öğleden sonra, Düzce'ye bağlı Esentepe köyünde meydana geldi. Aralarında husumet olduğu belirtilen Kadir Çuhadar ile Mustafa G., tarlada karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Mustafa G., Çuhadar'ı dövdü. Kadir Çuhadar, dövüldüğünü amcasının oğlu Samet Çuhadar'a anlattı. Bunun üzerine yanına balta alan Samet Çuhadar, kuzenleri Kadir ve Bahadır Çuhadar ile Mustafa G.'nin evine gitti.

Köy meydanındaki evin önünde, Mustafa G. ile kuzenler arasında başlayan tartışma, yine kavgaya dönüştü. Mustafa G., yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş açtı. Vücutlarına saçmalar isabet eden Samet ve Bahadır Çuhadar yaralandı. İhbarla gelen sağlık görevlileri, yaralı kuzenleri ambulansla hastaneye kaldırdı. Samet Çuhadar, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirirken, sağlık durumu kritik olan Bahadır Çuhadar ise Bolu'daki hastaneye sevk edildi.

Jandarma, olay sonrası kaçan Mustafa G.'nin yakalanması için çalışma başlatırken, tekrar kavga çıkmaması için köyde güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.