Hava Durumu

Silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Aracıyla seyir halindeyken silahlı şahısların saldırısına uğrayan Ferit Çavdar hayatını kaybetti. Yanında bulunan arkadaşı Mustafa Sert ise yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2014 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2014 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Olay 21.30 sıralarında Kartal, Yalı Mahallesi, Çınar Sokak'ta meydana geldi. Ferit Çavdar (25) ile arkadaşı Mustafa Sert (41) sokak'ta araçları ile ilerlediği esnada silahlı şahıslar tarafından önleri kesildi. Şüphelilerden kaçmak isteyen Ferit Çavdar aracı ile manevra yaptı.

Şahısların ve sokak içinde bulunan diğer otomobillere çarparak kaçmaya çalışan Çavdar ile Sert sıkılan kurşunları hedefi oldular. Vücuduna isabet eden kurşun sonucu Ferit Çavdar olay yerinde hayatını kaybetti. Mustafa Sert ise kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra sokağa çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde ve olayın gerçekleştiği yerde inceleme yaptı.

Yaralı Mustafa Sert'in ağabeyi Cihangir Sert: "Arabaya çarpmışlar durdurmak amacıyla ondan sonrada da arabadan inip sıkmışlar. Kardeşim hastanede, beraber çalışıyorlardı arkadaşlardı aynı zamanda" dedi.
Silahlı saldırının neden gerçekleştiği henüz öğrenilmezken polis konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.