Hava Durumu

Silahlı suç örgütüne mensup 6 kişi tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, tehdit, tefecilik ve şantaj yaptıkları, silah zoruyla senet imzalattıkları ve tahsilatını gerçekleştirdikleri öne sürülen organize suç örgütünün 15 üyesini yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2021 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2021 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silahlı suç örgütüne mensup 6 kişi tutuklandı

Ekipler, belirlenen adreslere düzenledikleri eş zamanlı operasyonda örgüt elebaşı olduğu öne sürülen İ.B. ile şüpheliler U.Y, T.K, E.E, T.D, A.O.A, E.Ş, F.D, H.K, A.C, D.Ç, L.A, K.T, V.Ç. ve H.A'yı gözaltına aldı. Zanlıların adreslerinde 5 tabanca, av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Şüphelilerden İ.B, E.E, A.O.A, T.D, L.A, D.Ç. ve K.T'nin 2 Mart'ta Anamur ilçesindeki oto galerisinde bir kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştıkları ileri sürüldü. İşlemlerinin adliyeye sevk edilen zanlılardan İ.B, U.Y, T.K, E.E, E,Ş. ve K.T. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan galerideki silahlı kavganın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde zanlılar ile işletmedeki diğer kişilerin sohbet ettikten sonra tartışmaları, birbirlerine silahla ateş açmaları, bazı kişilerin yaralanması ve şüphelilerin oto galerisinden uzaklaşması yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.