Hava Durumu

Silahlı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, aynı saatlerde yaşanan iki ayrı kavgada, 1 kişi tabancayla, 1 kişi kişi bıçaklanarak, 1 kişi de başına demirle vurulması sonucu yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 22:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Silahlı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre, nakliyecilik yapan iki taraf arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olay, Eşrefoğlu Köprüsü üzerinde yaşandı. Köprü üzerinde peş peşe seyir halinde olan iki kamyondan birisi iddiaya göre diğer aracın önüne kırarak sürücüyü durdurdu.Araçların durmasının ardından köprü üzerinde yaşanan ağız münakaşasının büyüyerek silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan Abdullah K. ile başına demirle vurulan Muhammet Ali E. yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulansla kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, silahlı kavga olayının yaşandığı yerde çok sayıda boş kovan ile fişek buldu.Öte yandan, Bahçelievler Mahallesi'nde aynı saatlerde yaşanan bir başka olayda ise emlakçılık yapan Mehmet N., iddiaya göre anahtar meselesi yüzünden tartıştığı kişi tarafından bacağından bıçaklanarak yaralandı.

Yaralı emlakçı Mehmet N. kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İş yeri sahibinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili olarak K.C.Z.'yi gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.