Hava Durumu

Şilan Makal'ın ayakkabıları gündem oldu

Katıldığı moda yarışma programından sonra oynadığı 'Yeni Gelin' dizisiyle yıldızı parlayan Şilan Makal, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Şimdilerde anne olmanın keyfini yaşayan Makal'ın ayakkabılarına yorum yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2021 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2021 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şilan Makal'ın ayakkabıları gündem oldu

Yaklaşık yirmi gün önce anne olan Şilan Makal, doğum kilolarından çabuk kurtuldu. Milli futbolcu Şener Özbayraklı'yla evli olan Makal, kısa sürede eski formuna kavuştu. Sosyal medyada paylaştığı karelerle adından söz ettiren çiçeği burnunda anne, son fotoğrafı gündem oldu.

Bir oğlu olan Şilan Makal'ın giydiği ayakkabıyla dikkat çekti. Değeri 1300 TL olan ayakkabı için Makal, onlarca yorum aldı. Oyuncuya takipçileri, "Para verseler bu ayakkabıyı giymem" ve "Ayakkabılar dışında çok güzel çıkmışsın" gibi mesajlar gönderdi.

"EN ANLAMLI DOĞUM GÜNÜ"

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda 28 yaşına basan Şilan Makal, doğum gününü evinin bahçesinde kutladı. Oyuncu, minik oğluyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Bebeğini kucağından ayırmayan çiçeği burnunda anne Şilan Makal, anne-oğul pozuna, "En güzel hediyem..." notunu düştü. Makal, başka bir karesinde de "En anlamlı doğum günü..." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.